Valori

Competenta, spirit de echipa, integritate, responsabilitate sociala si inovatie, felul în care lucrăm împreună, sunt valorile pe care este cladita cultura noastra organizationala.

 

Grija fata de mediul inconjurator – preocupare continua pentru implementarea celor mai bune tehnici disponibile in respect pentru mediu si comunitate;

 Eficienta – preocupare permanenta pentru asigurarea unui aport insemnat in sustinerea dezvoltarii economiei nationale;

 Siguranta desfasurarea in conditii de securitate a intregii game de procese tehnice si tehnologice constituie preocuparea noastra permanenta;

 Dezvoltare durabila – preocupare activa in sustinerea si promovarea ,,carbunelui curat’’ ca principala resursa energetica in dezvoltarea societatii romanesti pe viitor.

 Profesionalism – Excelenţa profesională asigură un succes durabil. Suntem conştienţi de necesitatea de a ne perfecţiona continuu şi de a face performanţă pentru a atinge cele mai înalte standarde de calitate şi competenţă.

 Suntem o echipa.

Luăm în consideraţie necesităţile generaţiei de azi. În aceeaşi măsură ne recunoaştem responsabilitatea faţă de generaţia viitoare. Compania acorda o atentie deosebita politicii de resurse umane si comunicarii cu sindicatele, nevoile angajatiilor fiind prioritare. Termoelectrica este preocupat de protejarea sanatatii si securitatea atat a angajatilor companiei cat si a locuitorilor din toate localitatile in care isi desfasoara activitatea. Compania este un element de stabilitate in regiune.

Integritate, Încredere şi respect reciproc

Suntem oneşti, deschişi la nou şi la schimbări, acţionăm conform principiilor etice şi ne supunem legilor. Suntem cinstiţi unii cu alţii şi ne împărtăşim unii altora cunoştinţele şi experienţa. Ne onorăm angajamentele şi ne asumăm responsabilitatea pentru acţiunile noastre.

Unitate

Felul în care lucrăm împreună se bazează pe acelasi set de valori comune, Suntem dedicaţi valorilor noastre, de la modul în care concepem strategiile de dezvoltare a companiei noastre la felul în care ne tratăm angajaţii.