Editia I

IN AJUTORUL CELOR URGISITI

Ca urmare a iernii grele abatută asupra ţării īn luna februarie, salariaţii din cadrul executivului SC TERMOELECTRICA SA, al sucursalelor Borzeşti si Doicesti au donat sume de bani īn vederea ajutorării persoanelor din localităţi afectate.

Cu banii donaţi de către salariaţii din executivul SC TERMOELECTRICA SA pīnă la data de 29.02.2012, au fost achiziţionate  alimente şi articole de trebuinţa imediată īn valoare de 2444,57 lei, pentru copiii şi persoanele nevoiaşe din satul Cārligul Mare, comuna Glodeanu Siliştea, judeţul Buzău.
Acestea au fost transportate şi donate Bisericii din satul Cārligul Mare, īn data de 29.02.2012, fiind distribuite prin grija Preotului Marian TUDOR, celor defavorizaţi din sat.

Cu banii colectaţi de către salariaţii din sucursalele Borzeşti şi Doiceşti  este posibilă achiziţionarea de materiale de construcţii pentru finalizarea unei clădiri, din incinta bisericii din Cārligul Mare, cu destinaţie de cantină socială şi centru de instruire pentru copiii săraci (vedeţi foto) şi īn reconstrucţia unei locuinţe a unei batrāne, afectată de un incendiu īn luna februarie a acestui an (vedeţi foto).

Vă vom informa despre derularea īn continuare a acestei acţiuni de ajutorare.

Persoanele care doresc īn continuare să doneze bani, se pot adresa Sindicatului Liber Termoelectrica (Sandu Vārlan).

De asemenea, se vor colecta in continuare si alte articole (imbracaminte, incaltaminte, jucarii, etc) ce vor fi donate de la cei ce doresc să faca acest lucru.

Sindicatul Liber TERMOELECTRICA                            01.03.2012

Editia a II-a

Cu gandul si la copiii necajiti…

Criza economica a afectat pe toata lumea dar unii dintre cei mai napastuiti sunt copiii de la tara. Alaturi de un drept slujitor al bisericii, dar si al oamenilor, salariatii din executivul si sucursalele Borzesti si Doicesti ale SC TERMOELECTRICA S.A., ei insisi amenintati de vremuri grele, prin perspectiva unei iminente restructurari cu disponibilizari masive de personal, au adunat prin colecta suma de 9.474 lei.
 


Banii au fost alocati intr-o prima transa achizitionarii de alimente (2444 lei), in data de 29.02.2012, respectiv cumpararii de materiale de constructii (7030 lei) in data de 26/27.03.2012.

Prin actul profund crestinesc al salariatilor societatii, cladirea ce va avea destinatie de cantina sociala, spatiu de instruire si adapost vremelnic pentru copiii saraci din Carligul Mare, este in aceste zile aproape de finalizare.
 

Aducand multumiri tuturor celor care au facut ca aceste lucruri sa se intimple, atasam listele cu numele acestora, intru pomenire, iar pentru deplina transparenta, copii ale facturilor de achizitie.

Bucuresti,
26. 04.2012